Omgeving

Nuland, 1 km

 

Een in 2015 opgericht centrum voor een gezond innerlijk en een stralend uiterlijk. Met onder andere huidverzorging, haarverzorging, pedicure, nagelstyling, massage en natuurlijke voeding.

 

 www.sprankelendmooi.nl 

'S-Hertogenbosch, 8 km

 

Nieuw in s-Hertogenbosch op 8 km fietsafstand, een mooie rondwandeling bakje koffie tuinen scharrelvarkens inkerij speeltuin etc.

 

www.stadsboerderijeyghentijds.nl

Vinkel, 8 km

  

Boerderij terras 't Venster, een varkensfokkerij met koffie en theehuis. Door middel van ramen in de schuren is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stallen en inzicht te krijgen in de verschillende stadia van de varkensfokkerij. Volgens onze gasten is de monchoutaart een heuse aanrader.

 

www.boerderijterrashetvenster.nl

's-Hertogenbosch, 15 km

 

De stad waarbij wij sinds januari 2015 als gemeente zijn aangesloten. Een historische binnenstad met de Sint-Janskathedraal, Noordbrabants museum en een Binnendieze met vaartochten. Maar ook een hele gezellige winkelstad of een echte Bossche bol eten.

 

Vanaf de camping is het naar het hartje van de stad op de fiets 12,5 kilometer. Of eenvoudig met de auto naar het transferium, vanuit daar met de bus naar het centrum.

 

www.sint-jan.nl

www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

www.binnendieze.nl

www.parkeren-denbosch.nl/transferium-vliert

Fietskaarten verkrijgbaar

 

Op onze camping zijn de knooppunt routekaarten verkrijgbaar, er zijn diverse prachtige fietsroutes met tussenstops voor de geoefende fietser en de minder fanatieke fietser. Wij helpen u graag met het uitstippelen van een mooie route. De meeste bezoekers fietsen naar 's-Hertogenbosch, Oss, Ravenstein, Grave en natuurgebied de Maashorst. 

De mooiste fietsroute's van Brabant op: onsbrabantfietst

 

Allerlei leuke uitjes, fietstochten en dagjes weg op: visitbrabant

Vinkel, 6 km

 

Visvijver de Slothoeve biedt de mogelijkheid om op forellen en karpers te vissen. Je kan je eigen hengel meenemen, maar deze zijn ook te huur. 

 

www.slothoevevijver.nl

Berlicum, 10 km

 

Manege het paardrijk en theetuin het aardrijk. Een mooie fietstocht, de fietsen stallen en tijd voor een kopje koffie of thee. Op de manege zijn diverse activiteiten met paarden mogelijk. 

  

www.hetaardrijk.nl en www.hetpaardrijk.nl

Nistelrode, 24 km

 

Natuurcentrum de Maashorst is het bezoekerscentrum van een groot natuurgebied. Het bezoekerscentrum is iets verder gelegen van de camping, maar voor de echte liefhebber een aanrader. Vanaf het centrum lopen diverse fiets- en wandeltochten. Op de algemene website van natuurgebied de Maashorst zijn ook diverse wandel- en fietsmogelijkheden te vinden. 

 

www.natuurcentrumdemaashorst.nl en www.www.demaashorst.nl

Evenementen: Brabanthallen en Autotron

 

Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch en in het Libemá Autotron te Rosmalen. Voor beide evenementerreinen geldt dat wij op prettige afstand gelegen zijn. 

 

www.brabanthallen.nl en www.autotron.nl 

Carbootsale 

 

Aan recreatiegebied de Geffense plas vindt meerdere keren per jaar een grote carbootsale plaats, met deelnemers van heinde en verre. Voor de speurneus een ware traktatie op een groot assortiment curiosa, kleding en andere snuiterijen. 

 

www.carbootsale.nl

Deze website wil gebruik maken van cookies.