Omgeving

Vinkel, 6 km

 

Een kleinschalig tuincentrum mét karakter. Een gastvrouw met veel passie en kennis over het tuinieren. Leuk om te combineren tijdens uw fietstocht.

 

https://www.moesentuin.nl/

'S-Hertogenbosch, 8 km

 

Nieuw in s-Hertogenbosch op 8 km fietsafstand, een mooie rondwandeling bakje koffie tuinen scharrelvarkens inkerij speeltuin etc.

 

www.stadsboerderijeyghentijds.nl

Vinkel, 8 km

  

Boerderij terras 't Venster, een varkensfokkerij met koffie en theehuis. Door middel van ramen in de schuren is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stallen en inzicht te krijgen in de verschillende stadia van de varkensfokkerij. Volgens onze gasten is de monchoutaart een heuse aanrader.

 

www.boerderijterrashetvenster.nl

's-Hertogenbosch, 15 km

 

De stad waarbij wij sinds januari 2015 als gemeente zijn aangesloten. Een historische binnenstad met de Sint-Janskathedraal, Noordbrabants museum en een Binnendieze met vaartochten. Maar ook een hele gezellige winkelstad of een echte Bossche bol eten.

 

Vanaf de camping is het naar het hartje van de stad op de fiets 12,5 kilometer. Of eenvoudig met de auto naar het transferium, vanuit daar met de bus naar het centrum.

 

www.sint-jan.nl

www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

www.binnendieze.nl

www.parkeren-denbosch.nl/transferium-vliert

Fiets-knooppunt-route

 

In onze sanitaire ruimte hangt de meest recente fiets knooppunt route van de omgeving. 

 

De mooiste fietsroute's van Brabant op: onsbrabantfietst

 

Allerlei leuke uitjes, fietstochten en dagjes weg op: visitbrabant

Vinkel, 6 km

 

Visvijver de Slothoeve biedt de mogelijkheid om op forellen en karpers te vissen. Je kan je eigen hengel meenemen, maar deze zijn ook te huur. 

 

www.slothoevevijver.nl

Nistelrode, 24 km

 

Natuurcentrum de Maashorst is het bezoekerscentrum van een groot natuurgebied. Het bezoekerscentrum is iets verder gelegen van de camping, maar voor de echte liefhebber een aanrader. Vanaf het centrum lopen diverse fiets- en wandeltochten. Op de algemene website van natuurgebied de Maashorst zijn ook diverse wandel- en fietsmogelijkheden te vinden. 

 

www.natuurcentrumdemaashorst.nl en www.www.demaashorst.nl

Evenementen: Brabanthallen en Autotron

 

Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch en in het Libemá Autotron te Rosmalen. Voor beide evenementerreinen geldt dat wij op prettige afstand gelegen zijn. 

 

www.brabanthallen.nl en www.autotron.nl 

Carbootsale 

 

Aan recreatiegebied de Geffense plas vindt meerdere keren per jaar een grote carbootsale plaats, met deelnemers van heinde en verre. Voor de speurneus een ware traktatie op een groot assortiment curiosa, kleding en andere snuiterijen. 

 

www.carbootsale.nl

Deze website wil gebruik maken van cookies.