Omgeving

's-Hertogenbosch, 15 km

 

De stad waarbij wij sinds januari 2015 als gemeente zijn aangesloten. Een historische binnenstad met de Sint-Janskathedraal, Noord brabants museum en een Binnendieze met vaartochten. Maar ook een sfeervolle binnenstad met vele leuke winkels of om de authentieke Bossche bol van Jan de Groot te eten. Kathedraal Sint Jan    NoordBrabants Museum

 

Vanaf de camping is het naar het hartje van de stad op de fiets 12,5 kilometer. Prettig te fietsen door de fiets-snel-route (F59) te volgen die je gemakkelijk vanaf onze camping kan vinden.

 

Reis je liever met de auto? Dan adviseren we via de snelweg de borden naar Transferium de Vliert te volgen, ook dit staat goed aangegeven! Vanuit hier pak je voor 4 euro retour een pendelbus naar het centrum. Transferium De Vliert

 

Tip: Mensen worden nog vaak teleurgesteld als er geen vaartocht over de binnendieze beschikbaar is op de dag dat ze de stad bezoeken, reserveer hiervoor telefonisch! Binnendieze & wandelingen

 

Parade

 

Binnendieze

Noord Brabants museum

 

Moes en Tuin, Vinkel

Een kleinschalig tuincentrum mét karakter. Een gastvrouw met veel passie en kennis over het tuinieren. Leuk om te combineren tijdens uw fietstocht.

 

https://www.moesentuin.nl/

Forel- en Karpervijver de Slothoeve, Vinkel

Visvijver de Slothoeve biedt de mogelijkheid om op forellen en karpers te vissen. Je kan je eigen hengel meenemen, maar deze zijn ook te huur. 

 

www.slothoevevijver.nl

Boerderijterras 't Venster, Vinkel

Een varkensfokkerij met koffie en theehuis. Door middel van ramen in de schuren is er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stallen.

 

www.boerderijterrashetvenster.nl

Festivals in de omgeving

Voor jong en oud die in onze omgeving geniet van een festival maar 's avonds in alle rust wil terugkeren naar een stille plek voor een goede nachtrust. Ook jullie zijn welkom op onze camping!

Evenementen: Brabanthallen en Autotron

Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch en in het Libemá Autotron te Rosmalen. Voor beide evenementerreinen geldt dat wij op prettige afstand gelegen zijn. 

 

www.brabanthallen.nl en www.autotron.nl 

Carbootsale 

Aan recreatiegebied de Geffense plas vindt meerdere keren per jaar een grote carbootsale plaats, met deelnemers van heinde en verre. Voor de speurneus een ware traktatie op een groot assortiment curiosa, kleding en andere snuiterijen. 

 

www.carbootsale.nl

Fietsroutes van de omgeving

In onze sanitaire ruimte hangt de meest recente fiets knooppunt route van de omgeving en zijn ook enkele geplande fietsroutes te vinden.

 

De mooiste fietsroute's van Brabant op: onsbrabantfietst

 

Allerlei leuke uitjes, fietstochten en dagjes weg op: visitbrabant

Natuurcentrum de Maashorst, Nistelrode 24 km

Natuurcentrum de Maashorst is het bezoekerscentrum van een groot natuurgebied. Het bezoekerscentrum is iets verder gelegen van de camping, maar voor de echte liefhebber een aanrader. Vanaf het centrum lopen diverse fiets- en wandeltochten. Op de algemene website van natuurgebied de Maashorst zijn ook diverse wandel- en fietsmogelijkheden te vinden. 

 

www.natuurcentrumdemaashorst.nl en www.demaashorst.nl

Geocaching locatie

Onze camping leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor de (fanatieke) geocacher. Bij het geocachen maak je gebruik van een app op je telefoon en kan je op de gehele wereld aan het zoeken en puzzelen. In onze omgeving kan je het geocachen combineren met een leuke wandeling en/of fietstocht er liggen er genoeg!

 

 

Tip: Een aanrader is een geocach in Den Bosch die je door het volledige oude centrum laat struinen. Deze vereist wat puzzelwerk, dus zoek hem thuis vast even op in je app!

Deze website wil gebruik maken van cookies.