Omgeving

's-Hertogenbosch, 15 km

 

De stad waarbij wij sinds januari 2015 als gemeente zijn aangesloten. Een historische binnenstad met de Sint-Janskathedraal, Noord brabants museum en een Binnendieze met vaartochten. Maar ook een sfeervolle binnenstad met vele leuke winkels of om de authentieke Bossche bol van Jan de Groot te eten. Kathedraal Sint Jan    NoordBrabants Museum

 

Vanaf de camping is het naar het hartje van de stad op de fiets 12,5 kilometer. Prettig te fietsen door de fiets-snel-route (F59) te volgen die je gemakkelijk vanaf onze camping kan vinden.

 

Reis je liever met de auto? Dan adviseren we via de snelweg de borden naar Transferium de Vliert te volgen, ook dit staat goed aangegeven! Vanuit hier pak je voor 4 euro retour een pendelbus naar het centrum. Transferium De Vliert

 

Tip: Mensen worden nog vaak teleurgesteld als er geen vaartocht over de binnendieze beschikbaar is op de dag dat ze de stad bezoeken, reserveer hiervoor telefonisch! Binnendieze & wandelingen

 

Parade

 

Binnendieze

Noord Brabants museum

 

Geocaching locatie

Onze camping leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor de (fanatieke) geocacher. Bij het geocachen maak je gebruik van een app op je telefoon en kan je op de gehele wereld aan het zoeken en puzzelen. In onze omgeving kan je het geocachen combineren met een leuke wandeling en/of fietstocht er liggen er genoeg!

 

Tip: Een aanrader is een geocach in Den Bosch die je door het volledige oude centrum laat struinen. Deze vereist wat puzzelwerk, dus zoek hem thuis vast even op in je app!

Fietsroutes van de omgeving

De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen, er zijn tal van mogelijkheden, zoals een fietstocht richting:

- Centrum van 's-Hertogenbosch, vanaf de camping tot de deur van de Sint Jan in 13 kilometer

- Uiterwaarden van de Maas 

- Heeswijkse bossen en het kasteel

- Maashorst een uitgestrekt natuurgebied met diverse toeristische trekpleisters

 

In onze sanitaire ruimte hangt de meest recente fiets knooppunt route van de omgeving en zijn er ook enkele reeds geplande fietsroutes te vinden.

 

Zet je liever zelf een fietsroute uit? Dat kan via: Sjees plan je route of Visit Brabant

Kasteel Heewsijk 

Wisenten begrazen natuurgebied de Maashorst

Uiterwaarden van de Maas kent tal van landschappen

Festivals in de omgeving

Voor jong en oud die in onze omgeving geniet van een festival maar 's avonds in alle rust wil terugkeren naar een stille plek voor een goede nachtrust. Ook jullie zijn welkom op onze camping!

Evenementen: Brabanthallen en Autotron

Jaarlijks vinden er diverse evenementen plaats in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch en in het Libemá Autotron te Rosmalen. Voor beide evenementerreinen geldt dat wij op prettige afstand gelegen zijn. 

 

www.brabanthallen.nl en www.autotron.nl 

Deze website wil gebruik maken van cookies.