Camping

 

Onze camping is geschikt voor rustzoekers en rondtrekkende reizigers (fietsers en wandelaars). We hebben ruime kampeerplaatsen die met veel groen zijn aangekleed.

 

Er zijn plaatsen waarbij je over het veld kan uitkijken, maar ook plaatsen met privacy.

 

Op onze camping zijn geen speeltoestellen of andere voorzieningen voor kinderen, ze zijn echter wel van harte welkom.

 

Op de pagina uitstapjes vind u diverse leuke activiteiten die door onze campinggasten aanbeveeld worden, voor ieder wat wils.

Wij hebben een kleine camping in Nuland,  sinds januari 2015 zijn wij onderdeel van gemeente 's-Hertogenbosch.

Sinds 1925 is onze familie woonachtig en werkzaam op het bedrijf aan de Nulandsestraat. Voorheen was dit een gemengd boerenbedrijf, in 1994 hebben wij de boerderij beeïndigd en er een minicamping van gemaakt.

 

In onze bedrijfsvoering houden we veel rekening met het milieu en de natuur, onze electriciteit wordt door middel van zonnepanelen opgewekt, de zorgboerderij verwarmen we met een houtkachel.

 

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsmeter, zo betaald u enkel wat u boven gemiddeld verbruikt en heeft u energieverbruik zelf in de hand. De warm water voorziening van het sanitair is vanaf 2016 grotendeels verwarmd worden door zonne-energie.

 

Wij zijn een autovrije camping, deze mogen na het plaatsen van de caravan op de parkeerplaats. 

 

Ons veld is goed begaanbaar voor campers, maar om het recreatieve karakter van onze camping te behouden zijn campers bij ons welkom vanaf 2 overnachtingen, er is geen apart campertarief. 

overzicht

Onze sanitaire ruimte is in de winter van 2018/2019 gerenoveerd. Eerder is er een duurzame warmwater voorziening aangelegd d.m.v. zonne-cellen, nu was het interieur aan de beurt.

 

Er is een overdekte afwasplaats gekomen met warm- en koudwater voorziening voor de vaat. 

 

Binnen zijn er twee ruime douches, met muntapparaat voor 0,50 cent muntjes. Ook zijn er twee ruime toiletten en één urinoir.

 

Tot slot zijn er binnen twee wastafeltjes geplaats met spiegels, om tanden te poetsen en handen wassen na toilet gebruik.

 

Onze nieuwe sanitaire ruimte past binnen ons bedrijf, waar duurzaamheid en gemak belangrijk is dan luxe. 

Deze website wil gebruik maken van cookies.